vrijdag 11 januari 2013

Voornemens 2013Deze week de eerste woon-werk ritten van 2013 weer gemaakt. En dat viel niet mee.
Na de oliebollentocht was het fietsen wat op de achtergrond geraakt. De enige fiets die ik heb aangeraakt was de fiets van E.T. bij Madame Tussaud in London waar we met de familie een midweekje waren. 
De  conditie is dus gauwer weg dan dat je hem hebt opgebouwd. Maar zo’n eerste week woon-werk fietsen geeft  toch een goed gevoel.  Ondanks dat je lichaam “brak” aanvoelt J .

Bepaalde goede fiets  voornemens zijn dit jaar al vroeg gecanceld. Eurotour 2013 waar ik mij voor had opgegeven gaat niet door.  Toch een fiets vakantie met een wat kleinere groep of op je eentje is wat makkelijker te organiseren. En die komt er wel J
Ben ook van plan om wat meer wedstrijden te gaan rijden. De benen voelen weer goed aan en sommige wedstrijden zijn echt prachtig om de uitdaging met je zelf aan te gaan.

Bepaalde baanwedstrijden van Alkmaar en Apeldoorn wil ik graag weer rijden maar ook diverse toerritten te beginnen met rondje Texel op 29 maart.

Ook een nieuwe velomobiel staat op het programma. Een  Carbon Quest staat al een tijdje in de bestelling en Quest 385 zal dan in mei verkocht worden.

 De voornemens zijn er …en waarom ook niet J

4 opmerkingen:

Kees van Hattem zei

Wat zien ik ! Mijn oude Verhees Alleweder. Waren jullie met de Euroliner naar Londen ? Groeten Kees.

Matthijs Leegwater zei

Bedankt voor de reclame van ons rondje Texel nadere info komt nog

Cees zei

Dag Kees, dit is nog een foto van rondje Texel 2009. Zou kunnen dat jij daar in reed :)Jan Geel, jan Reus en arnold stokkel hebben ook zo'n bak :) gehad en zijn een van die keren meegeweest.

Wij zijn met de Stenaline gevaren en verder met trein en metro gereist. Het was een hele leuke minivakantie.

Kees van Hattem zei

Dag Cees. Ik sta links, met mijn Quest. Het was een collega van Matthijs in de Verhees. Groeten Kees