donderdag 1 december 2011

Zwarte Piet en Fietsbruggen.

Bij het ontbreken van Americo maar op de staf :)
Vandaag even op en neer geweest van Hippo naar HHW via Opmeer. Op de Berkmeer was een brug in onderhoud en er waren 2 noodbruggen neergelegd om toch naar de andere kant te komen. De 1e brug was prachtig en breed genoeg maar de 2e was te smal. Toch geprobeerd en met moeite de quest achteruit over de te smalle brug getrokken. Achteruit gaat voor mij het makkelijst omdat je dan naast de smalle achterkant van de quest kan lopen. In Ierland zijn we op verschillende manieren over zo’n smalle brug gegaan (zelfs tillend met 2 man) maar makkelijk is het niet. Dit weekend kruipen we weer in de jaarlijkse rol van “Zwarte Piet” Het eerste optreden dit jaar was bij Installatiewerk in Beverwijk (na de officiële intocht) … Druk..maar wel leuk…
Fietsbrug in Ierland

1e brug een lokkertje
Om bij de 2e vast te lopen
2 opmerkingen:

Tom zei

Hallo,

Heb je ook nog een klacht achter gelaten bij de wegbeheerder. Ik vind het schandalig dat er helemaal geen rekening word gehouden met de brede fietsers.

tom hospes

Pé Koomen zei

Hallo Cees,
Op mijn blog van een hele tijd geleden heb ik al melding gemaakt van dit ongemak maar het komt weer goed al duurt het nog even.

gr.Pé