maandag 15 februari 2010

Quest 385 met reflecterende striping & belettering.

Vandaag kwam de nieuwe quest 385 terug van Wigbout reclame. De striping en belettering is een mix van reflecterend en felle dag kleuren. Zodat de quest meer zichtbaar is in het donker maar ook overdag . Want tussen al die sneeuwhopen val een witte Quest niet erg op. Quest 254 heb ik opgehangen via de tip van Wim . Deze wordt via katrollen en 2 U-profielen op hoogte gehangen zodat de nieuwe quest er onder kan staan. Dit bespaart weer ruimte in de schuur. Door deze U-Profielen kan ik er van onder bij zonder de quest op zijn kant te zetten. Zo kan ik ook de voor-dellieur draaiend afstellen of de voorlichten afstellen. Quest 254 zou ik na de baanwedstrijden verkopen, echter de baanwedstrijd van Amsterdam is zonder voorwaarschuwing van de agenda verdwenen. Als Alkmaar nu ook niet door gaat kan hij wel verkocht worden. Hopelijk geeft de wedstrijd commissie dit op tijd door.,

4 opmerkingen:

Kees van Hattem zei

Beste Cees. Quest 385 is een plaatje. Grappig ! aan iedere kant ander tekst. Zelf bedacht ?

Kees van Hattem zei

Beste Cees. Laatste nieuws !! Er kan gefiets worden in Amsterdam[Sloten]

Cees zei

Snap er weinig van ... maar ga het toch proberen op de baan in Amsterdam. De reclame verdeling en de striping was niet moeilijk te geven. De logo's bestonden al. Nu is hij weer herkenbaar voor een sneeuwhoop.

Mick zei

Dag Cees, over aankondigingen gesproken; de Alf tocht van vanochtend verdween ook uit de agenda, verscheen er toen weer op en...Er kwam niemand vanmorgen op 't Museumplein.
En fin, nu weet je tenminste wie dat mannetje 'avant la lettre' is hé?