woensdag 13 januari 2010

Nieuwe maagdelijke quest 385


Vandaag mijn nieuwe quest opgehaald uit Dronten. Fietsen vanuit Dronten was wederom niet te doen via de dijk Enkhuizen – Lelystad. Er lagen vele sneeuwbanken en gem zo’n 5 a 10 cm sneeuw. Dus maar een bus geleend en hier mee naar Dronten gereden. Daar een rondje proef gereden , waarbij het stuur iets bij is gesteld en de hoek waarin hij nu onder de kap verdwijnt iets bijgevijld. Samen met Ymte in de bus getild en voor het slechte weer uit weer terug naar Wieringen. Waar de maagdelijke Quest 385 (alleen een achterreflector) naast Quest 254 mag staan. Deze houd ik nog even aan voor de baan wedstrijden (als deze door gaan want Apeldoorn staat nog steeds op voorlopig). Zonder dat hij tekoop heeft gestaan zijn er al diverse biedingen geweest. Ik heb hem nu gereserveerd staan voor een mijnheer uit Brabant , als de baan wedstrijden niet doorgaan mag deze quest eerder richting het zuiden.

2 opmerkingen:

Kees van Hattem zei

Beste Cees. Blij met je nieuwe Quest ? Ik moest ook de rand wat afvijlen, omdat het stuur wat verlengd is. Veel plezier ermee ! Ik heb vanmiddag Quest 209 overgedragen aan Hans, en die was er zichtbaar blij mee. Groeten Kees.

Motoroka zei

Hoi Cees,

Gefeliciteerd met je nieuwe Quest,
mooi dat je de oude ook nog hebt kun je de nieuwe nog een beetje pekelvrij houden en in de sneeuw val je in de gele tch nog iets beter op.
Groet Ron