maandag 11 november 2019

35 jarig jubileum NVHPV

Leden van het eerste uur.

Ga er maar aan staan, het organiseren van het 35 jarig jubileum van de NVHPV.
En het is de organisatie gelukt : een pracht van een dag, een schitterende locatie en een prima dag programma met alles erop en eraan.
"Stokkeltje" kon helaas niet mee.
Vanuit de kop van NH vertrokken we met 4 velomobielen. Verzamelen bij M in Enkhuizen waar onze “Stokkel” samen met Mona , ons “afduwde” richting Nijmegen waar het feest in het Dutch Bicycle Centrum werd gehouden.
Begeleid met heftig rotweer gingen we onze geliefde “Markerwaarddijk” over. Maar vanaf Harderwijk prachtig weer zodat we s’avonds in onze B&B aankwamen in Hernen.
De volgende dag al vroeg richting Nijmegen vertrokken waar wij als een van de eerste aankwamen en vroegen ons af of er nog meer gasten kwamen : ) . 
En het werd nog aardig druk zo’n,77 liggers wisten deze locatie te bereiken.
Na een snelle lunch waren er diverse activiteiten: wandelen, fietsen  en “musea” wij kozen voor de korte toertocht door de OoijPolder, onder leiding van Roef.

Terug ..waren er nog presentaties van de Velox9 en een infoRondje van de “oudste” leden die 35 jaar lid waren .

Het geheel werd afgesloten met een warm buffet
Het was voor mij een prachtdag / weekend , er was veel te zien en er zal nog veel over gepraat worden.De terugweg was voor ons hetzelfde concept, prachtig weer op de Veluwe en in Noord Holland sloten we onze terugrit af met zware regenbuien.
Organisatie Super bedankt, zo ook mijn ligfietsmaten Matthijs, George, Jan en onze afduwers Arnold en Mona.
Tot de OBT in Utrecht.

Geen opmerkingen: