dinsdag 13 maart 2012

Oplichter aktief

Waarschuwing Oplichter op Marktplaats
Vorige week donderdag op marktplaats een advertentie waarbij een Garmin Edge 800 werd aangeboden door ene Marnix PT (met waarschijnlijk vals adres op de) L.v/d Tongelaan,  1251NW in Laren.
Omdat ik op zoek ben naar een nieuwe fiets/Gps computer was dit een mooie vervanger voor mijn huidige Garmin vista etrex.  Deze “Marnix” ge-e-maild dat ik interesse heb en waarom hij hem weg deed? Ik kreeg binnen een paar minuten antwoord dat de Garmin nog beschikbaar was (zie bijlage) en dat hij wegens zijn wandelsport een Dakota had aangeschaft. Vreemd maar kan?!
Omdat in de advertentie stond dat hij af te halen is. Heb ik hem direct geantwoord dat ik de Garmin edge 800 de volgende dag zou halen voor 190€ . Echter ik kreeg geen antwoord. De volgende dag nogmaals een email dat ik hem dan zondag zou halen… Geen antwoord en het werd erg stil…  Tot ik gisteren (in de bijlage foto) een waarschuwings-advertentie zag op marktplaats ….dat dit een oplichter was!  Was toch blij dat ik de 190€ niet heb overgemaakt.


Ben dus op zoek naar een Garmin Edge 800 (of een met dezelfde eigenschappen) en heb een


Mijn oudeGarmin Etrex Vista HCx 
Deze was binnen een dag verkocht op marktplaats .