zaterdag 1 januari 2011

De allerbeste wensen voor 2011

Overnachting in kerk tijdens R.v.Ierland
2010 was een bijzonder jaar, Oud en nieuw wisselden elkaar af. De start was met een nieuwe Quest, auto en ander werk. Waarbij Quest 254 (waar ik vele leuke ritten meegemaakt heb) naar Corran ging.

Quest254 & Corran veel fiets plezier
2010 begon met een sneeuw(ritten naar mijn werk) en eindigde met sneeuw (oliebollenrit). De (baan en tijdritten)wedstrijden gingen ook weer beter als vorig jaar. Door dat ik een paar maanden met 2 velomobielen kon rijden, gebruikte ik Quest 254 voor de baanwedstrijden. Tijdrit Texel gaf de nodige discussies of velomobielen wel echte fietsen zijn en ik hoop dat we dit jaar weer mee kunnen rijden en dat de overige renners accepteren dat


Wielrenners kunnen moeilijk accepteren
dat velomobiel ook fietsen zijn.

velomobielen gewoon snelle fietsen zijn en een “klasse apart”. Voor mij was rondje Ierland de mooiste toertocht en wat een avontuur was dat. (wie kan nu zeggen dat de kerk (’n keer) zijn Quest garage en slaapplek was : ) ook het eerste velomobieltreffen in NH was een leuk weekend en voor vele de eerste keer om met velomobielen op stap te gaan. Het fietsen op ijs met de quest begon in 2010 op het IJsselmeer en eindigde daar ook mee.

Fietsen op de baan blijft leuk


 De afsluiting was de oliebollentocht (Tocht der tochten) Die in 2010 toch wel zwaar maar wel te doen was.


Iedereen de allerbeste wensen voor 2011 en dat we met zijn allen nog vele kilometers mogen maken.


Velomobieltreffen 2011 weer in St. Maartensvlotbrug??

2 opmerkingen:

Kees van Hattem zei

Beste Wickie. De allerbeste wensen, en de datum voor het tweede Noorden Velomobiel/Ligfietstreffen 2011 staat al op de agenda,n.l 16-17-18 september.

Martje zei

Hee die Cees wat een onberingen heb jij weer doorstaan.
Jij ook een heel fijn 2011 gewenst.
Dikke kus van de Kat