vrijdag 5 februari 2021

Van coronaproef tot “Kanonnenvlees”

I.v.m. ons huis renoveren, wat minder tijd voor mijn blog maar we fietsen nog bijna elke dag coronaproef in de Viking Quest, naar mijn werk of op familiebezoek.
Af en toe kom ik mede velonauten tegen zoals Jan Geel met aanhanger die bij HVC aan het stortte was ..of George die even komt oplijnen qua verbouwing.

Ik merk wel dat de lontjes “de laatste tijd wat korter worden bij de medeweggebruikers. In de eerste corona golf was het (hier in de kop van NH) opvallend rustig op de weg en  kon ik (ongestoord legaal) fietsen waar de brommers ook mochten rijden. Nu is het stukken drukker, zijn veel weggebruikers corona moe en snel geïrriteerd en laten dat ook merken als ik niet op het fietspad rijd. Het is niet anders en probeer zo goed mogelijk “meegaand” in het verkeer te zijn.

Sinds kort wonen we”in ons “nieuwe huis” en zijn we uit gekampeerd. 

Gekampeerd achter de "zingende wielen" in Den Oever

Toch moet er nog een hoop gebeuren wat nog niet helemaal gereed is.. maar de veranderingen zijn nu al goed te zien.
Gelukkig zijn we nog allemaal gezond en kunnen we de klus aan, al word het "kanonnenvlees gevoel" wel groter ..omdat het werken met jeugdigen praktijkleerlingen niet altijd veilig kan.. helaas.

10 opmerkingen:

De Bobslee zei

Proficiat Cees, ziet er netjes uit!

Mick zei

Als het dakdeel boven de aanbouw nog steeds genoeg afschot heeft lijkt me dat met jouw lengte een hele verbetering! (-:

Mick zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mick zei

Mick zei
Eh, niet lullig bedoeld maar juist een coronaproef dien je coronaproof uit te voeren (twee heel verschillende woorden)...

Cees zei

Mick, ik schrijf zelfs kat met een u, "schreiffauten" moet kunnen in een blog ..anders word er straks helemaal niet meer geschreven.. en dat zou jammer zijn toch..? ;)

Mick zei

Zelf maak ik liever geen fouten en waardeer het als ik het toch doe op een fout word gewezen. Probeer daar mijn voordeel mee te doen!

Mvg Mick

Mick zei

Het idee van de tegenstelling coronaproof velomobielrijden tegen risicovol les geven vond ik juist wel aardig dus jammer dat je het verkeerde woord koos(kiest).

Mick zei

Genoeg geschreven zo? ;-)

rob, nieuwegein zei

Nou Cees, dat is een flinke klus geweest. Goed bezig, ziet er mooi uit.

Mick zei

Goed nieuws: Er is naast de Coronaproef nu ook een Sabbeltest!