maandag 23 oktober 2017

Opening Intercitybike, LEL en Nieuwe Quattro.

Ook wij staan in het museum :)
Opening Intercitybike / Alligt:
Afgelopen weekend was de opening van InterCitybike en Alligt in Dronten. En er was behoorlijk “uitgepakt” niet alleen qua spullen. maar ook de verzorging voor de gasten was uitstekend.
Door dat wij (George, Jan, Matthijs en mijn persoon)wat eerder weg moesten vanwege de LEL ( Het parcours wat “veiliger” maken) Ging het afscheid in Dronten iets sneller dan gepland.. maar Ymte en Leo..
Nogmaals hartelijk dank en de verzorging was meer dan goed.  Succes met jullie bedrijf!
Hier onder wat beeldvorming en de opening  door Johan Vrielink.
Tijdrit L.E.L:
Na de opening zijn wij richting Lelystad gereden om het parcours wat veiliger te maken en te helpen bij het keerpunt en Checkpoint Charlie.  Halverwege de dijk waren de werkzaamheden al gestart en was het fietspad  over een paar honderd meter gehalveerd. Dit zou gevaarlijke situaties opleveren. We hebben de pylonen verplaatst en Jan Geel bleef hierna ook achter om het kruispunt bij checkpoint Charlie te beveiligen. Hierna heeft Jan de pylonen weer terug geplaatst.  George , Jack en mijzelf  zijn het keerpunt bij Enkhuizen … gaan bemannen .. want anders was het keren toch een stuk minder soepel gegaan . Het weer was slecht veel wind en regen.. De fietsers en velonauten zaten een stuk comfortabeler ..
Hieronder een video voor de beeldvorming..
Nieuwe Quattro:
Op de heenweg zijn we via Velomobiel.nl gereden. Jan en ik hadden nog wat spulletjes nodig. Groot was de verrassing dat mijn nieuwe quattro ..afgelopen woensdag al bij velomobiel.nl was afgeleverd. En kon hem bijna zo meenemen..
Mijn vlammende quest zal hierdoor tekoop komen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie bolide Cees!

Anoniem zei

Mooie bolide Cees!

Unknown zei

Thanks a lot for your great support to make this race safe for us. Greetings, Clément

Pé Koomen zei

Als je Q4 na 1 dec. afgeleverd gaat worden is over de Afsluitdijk ook geen verkeerde route weet ik uit ervaring. ����

De Bobslee zei

Mooie bak Cees! En of ie nou voor of na sluiting afgeleverd wordt, maakt dat uit? Je gaat 'm sowieso toch halen........;-))

Groeten, Adri.