maandag 15 juli 2013

Afduwen 4-daagse gangers.


 
Gister richting Nijmegen gereden om de aftrap van de 4-daagse mee te maken.  Nachtje overblijven, En vandaag  na 390 km. fietsen weer terug in Hippo.  De fietsroute had ik via de routeplanner v/d fietsersbond in mijn Garmin gezet en het was een prachtige route. 
 
 
Op de heen weg was de dijk net afgesloten. Alleen de fietsers mochten nog er nog over. Dat was sloffen anders moest ik 80 km. om fietsen.  Ik kon het niet laten om een aantal km. over de weg te fietsen J .  Na de dijk rechtsom via Lelystad (knardijk) naar Hardewijk en via de Veluwe (prachtige route) , Arnhem over de waalbrug naar Nijmegen..  
Onder de Waalbrug was een noodcamping opgezet en hun fietsen stonden langs de railing v/d brug.  Wel grappig. Bij de Janmassinkhal  aangekomen waren er al diverse wandelaars en verzorgers. Waaronder Anita en Loes. Iedereen had wat versnaperingen meegenomen.
En met 190 km. in de benen sloeg de alcohol aardig snel toe.  Maar in een slaapzaal met 182 man hoor je dan ook  niets meer. Vandaag  was het blauwe maandag in Nijmegen ,  Kon ik mooi wat eerder weg. Dezelfde route terug met prachtig weer.  diverse foto momenten gehad met vliegtuigen, Olifanten en de zand en heide vlaktes op de veluwe. Een prachtige rit.2 opmerkingen:

De bobslee-Strada 119 zei

Dag Cees,

Mooie rit, en een stevige afstand!
Leuke foto's ook.

Groeten, Adri.

Theo van Goor zei

mooi he die Veluwe. ;-)
Wij hadden wel plek voor je in de blokhut. Bij die olifanten de bult over. Garderen-puttten maar 10 km......
Mooi daar bij die straaljager he? klimmen, dalen en vergezichten over de hei.
Als ik nu mag kiezen voor 4x50 km wandelen of fietsen dan kies ik de laatste. Hoewel...IJsland wandelen lijkt me ook mooi werk.