zondag 2 maart 2014

Retourtje ijmuiden


DFDS
Vandaag een mooie fietsrit naar ijmuiden en terug gemaakt.  Over een paar weken kom ik daar met de auto en kon zo mooi kijken waar deze kon staan als wij naar New Castle gaan met de DFDS. (Een paar jaar geleden vertrokken wij daar ook om rondje Ierland te gaan fietsen.) De route had ik door de routeplanner van de fietsersbond laten maken en deze was weer prachtig.
Fort Veldhuis
 
Forte-route

Er zat ook een gedeelte van de Forte-route in . Die wij ook in dat zelfde Ierland jaar hadden gefietst. Voorbij Krommenie kwam ik Katinka tegen (Fiets vakantiemaat naar Frankrijk) had al enige tijd niets meer van haar vernomen maar ze doet het nog steeds J . Ze was op weg naar Ron . Misschien zien we ze weer met Rondje Texel op 18 april. ??
Katinka ze doet het nog!
Op de terug weg kwam ik langs een crossterrein voor motoren wat hier in de NoordKop niet kan… kan daar wel…  Prachtig gezicht al die springende motoren.
Langs de zwarte markt gereden

En via de ZuidSchermer , waar ik in een carnavals optocht verzeilt raakte. Pasten er prima tussen en kreeg ook nog een broodje hamburger van een carnavalswagen.

Een prachtige zonnige fietsrit van 155 km.

2 opmerkingen:

marcel beekmans zei

leuk ritje Cees

Adri Manhave zei

Mooie tocht Cees!

Groeten, Adri.