zaterdag 19 mei 2012

Begeleiding Duitse Velomobilisten & Meertoer

Gisteren Duitse velomobilisten begeleid van Velsen naar de afsluitdijk. Het werd een rit van 190 Km. Door wat verwarring waar we elkaar zouden treffen stonden wij (Jan, Wim, Martin, Kees&Cees) bij Pont Buitenhuis terwijl het ontmoetingspunt bij Pont Driehuis zou wezen.
Natelefonisch contact zijn wij naar Velsen gereden om de Duitse lange afstand fietsers op te halen. Na wat tussenstops : Koffie bij Wim op de Woude (2 maal op de heen en terugweg) en bij Jan (koffie met Westfries suikerbrood en krentenmik) gingen we via Medemblik (moesten onze Duitse vrienden even “” sjoppen” bij Deen)Hierna naar de afsluitdijk.
Heel toevallig stond Marjon v/d Schoot daar de weg te zoeken om de afsluitdijk over te gaan. Kwam mooi uit en zo kon zij de Duitse velomobilisten het laatste stuk begeleiden. (of zou het andersom gebeurd zijn?? :) Thuis aangekomen kon ik nog net de warme prak naar binnen schuiven en ben daarna met de jury wagen naar de Middenmeer gereden om daar de wielrenners te begeleiden voor een etappe door de Wieringermeer. Ging dit keer helemaal goed want die dag daarvoor was er nog een grote valpartij op volle snelheid voor de finishlijn. Vanavond naar Pe Koomen zijn Dorp, voor een Criterium in Middenmeer.
En Zondag een afsluitend Criterium in Wieringerwerf

Geen opmerkingen: