woensdag 23 december 2015

Noordkoppers & WestFriesen fietsen naar OBT15 (rond 500 km.)Zondag 27 december gaan we weer met een aantal velomobielen richting de oliebollentocht in Lattrop.
Verzamelen bij de Mac om 09:00 uur .. in Enkhuizen waar George, Matthijs, Jan en mijzelf richting B&B, in ootmarsum  rijden. Er zijn daar nog slaapplaatsen over voor meerijders en anders is er nog slaapgelegenheid in Rossem zie link OBT  . 

verzamelplaats Gasterij de Smid
Het zal geen Winterse oliebollentocht worden dit jaar maar misschien wel veel wind, gelukkig rijden we door het midden van het land en zullen we daar minder last van hebben dan hier aan de kust.. 
Maandag 28 december is dan de toertocht en terplekke kunnen we bekijken, welke bergtocht en afstand  we kunnen fietsen. Dinsdag 29 oktober fietsen we weer terug.

Heb er zin aan….. en het zal weer een feest van herkenning zijn..

Hoop wel dat er op onze fietsroute minder verrassingen zijn dan het tunneltje waar ik van de week door moest. (wat ik niet aandurfde) .. want die stond aardig vol met water... Wel met een waarschuwingsbordje ervoor..

 Tot bij de oliebollen  >>>


5 opmerkingen:

Adri Manhave zei

Prettige feestdagen en een prettige OBT gewenst Cees!

En dat tunneltje? Dat lijkt me meer iets voor een duikboot dan voor een velomobiel, daar is duidelijk iets goed fout met de waterafvoer......
En de verantwoordelijke maakt er zich dan wel zeer gemakkelijk vanaf met het plaatsen van een waarschuwingsbord, dat bord plaatsen ging vast vlugger dan de zaak "deftig" oplossen......☺

Groeten, Adri.

Kees van Hattem zei

Dag Cees.Is dat niet de tunnel hier in Heerhugowaard, die onder het spoor door gaat ? Fijne rit naar de OBT, en doe ze de Groeten. Kees.

Cees zei

Klopt Kees stond een verschuifbaar hek voor.. (misschien dat "jochies" het slot er van af hebben gehaald maar ik durfde het toch niet aan om er door heen te gaan..Zal de mannen de groeten doen..

Belle zei

Dat plaatje met 'Winter 2015', geweldig! Veel plezier & fijne dagen!

QuestXs74 zei

Veel plezier Cees , je blijft alleen wel een beetje lang in lattrop , is dat wel gezellig om tot 29 oktober daar te blijven ?