zaterdag 19 april 2014

Rondje Texel


Goede Vrijdag op het programma: Rondje Texel en Volleybalnacht Wieringen.
2 evenementen die prima samen gaan maar hierna ben je dan ook aardig “gesloopt”
Op Wim zijn site en die van Matthijs is al veel geschreven over deze tocht.
Op weg fietsend naar Den Helder zie ik een velomobiel op een auto vervoerd worden. (Later blijkt dit de quest van Ron Dekker te zijn) Op dat moment heb ik net Matthijs aan de lijn die door geeft dat het flink later wordt. Ik besluit dan om het Amstelmeer heen te rijden en de groep tegemoet te fietsen. (Ron zal nog even moeten wachten in Den Helder :) Op de Ulkeweg kom ik de groep velomobielen tegemoet.
De Kouwe wind kon het plezier niet bederven!
Ik zie weer vele bekende gezichten maar ook een paar nieuwe (altijd leuk). In van Ewijcksluis hoor ik dat er een paar questen zijn achter gebleven. Dus ik besluit pols hoogte te nemen en ga wederom terug om het Amstelmeer (je blijf er warm bij) Ik zie de quest van Muis op haar kant liggen. Die krijgt genoeg hulp genoeg en kan er bijgepraat worden met Wim en Jan.
Opa haalt ons in.
Bij vliegveld “De Kooy” wederom een lekke band nu van Arie Kastelein. Een opa in een rollator haalt ons in.. De gemiddelde snelheid is ook erg laag met die lekke banden. Gelukkig hierna alleen nog wat ketting problemen van Andre. Doordat Martin ons over Texel heen dirigeerde was het een leuke route. Ondanks de kou en de pech was het een prachtige toertocht.
George bedankt!
George pakte 2 keer uit met appeltaart en koffie om het feest compleet te maken. Iedereen hartelijk bedankt voor jullie gezelschap en inzet. Tot de volgende evenement “Cyclevision” in Venray ?!

Iedereen bedankt!

Geen opmerkingen: