zaterdag 23 juni 2012

Cyclevision met fotos


Vandaag naar cyclevision geweest met de “auto” was even slikken. Kon dit mooi combineren met een weekendje weg. Onderweg kwamen we al diverse Velomobielen (Ook een 2e MUIS werd gesignaleerd!) en ligfietsers tegen zodat het midlandcircuit makkelijk te vinden was. Diverse mede velomobiel collega’s gesproken, stalletjes bezocht en een gedeelte van de 3 uurs race gekeken. Wat opviel: dat in het begin van de race, de snellere Velomobielen met een wiel los kwamen bij het uit komen van de bocht. Waarschijnlijk konden ze dus niet op volle snelheid rijden?! Het was een prachtig gezicht, sommige fietsen moesten naar de kant voor een betere afstelling en stonden letterlijk en figuurlijk in hun blootje. De organisatie had in een zeer korte tijd toch wat anders geregeld voor het failliete Flevo-o-nice circuit / ijsbaan. wat toch knap is (petje af)
Jan heeft al een nieuw voorbeeld :)

3 opmerkingen:

Wim zei

Die rijder die letterlijk en figuurlijk in zijn "blootje" stond is Daniël Fenn. De winnaar van de uurs race en de 3 uurs race. Na een paar rondjes zonder kap gereden te hebben is hij gestopt om de kap erop te zetten en dan nog heeft hij met grote overmacht gewonnen. Op een bepaald moment had hij de nummer 2 (Ymte) al 11 keer ingehaald :) (Als ik de speaker tenminste goed verstaan heb.)
Respect.

Quezzzt zei

Ja dat was mij vanop de baan zelf gezien tijdens de 1 uurs race ook wel duidelijk : de Questen waren snel maar de Evo K's domineerden deze CV totaal. Zowel in groep 1 als 2 reden er Evo K's verpletterend hard. De snelle mannen in de Questen gingen mij aan een redelijke snelheid voorbij, maar die Evo K's knalden me voorbij alsof ik achteruit reed !

marcel beekmans zei

zou je echt niet in velox kunen cees?