zaterdag 14 april 2012

Noordkop in de bloemen


Bloeiend Zijpe (midden in de Noordkop)
Deze periode staat de Noordkop in bloei.  Op heel veel velden zijn de bollen uitgekomen en is het een kleurenpracht van bloemen. De natuur heeft  de afgelopen weken een inhaalslag gemaakt en  door de vele zonuren komen de velden rap in bloei.

De bloemendagen zijn eind deze maand maar dan zijn er al veel velden leeg gehaald (Dan zijn er ook wedstrijden wie de mooiste mozaïeken produceert) 

Vandaag een ritje rustig opbouwend richting Schoorl , door bloeiend Zijpe.Door het mooie weer rijdt het makkelijk maar de kap laat ik er nog mooi op zitten. 

De Erysipelas lijkt helemaal weg te zijn en ik probeer mezelf rustig te houden (met fietsen) zodat mijn weerstand niet direct in knauw krijgt. Dus wat meer stoppen om fotos te maken en het tempo te drukken.

Gestopt bij diverse bollenvelden, de klimduin in Schoorl en de vlotbrug bij Burgervlotbrug waar steeds meer spandoeken komen te hangen vanwege de zoveelste keer dat de brug geramd is.
.

1 opmerking:

Wim Schermer zei

Hi Cees,
Mooi dat het zo snel al weer de goede kant op gaat.
Prima dat je rustig weer aan het opbouwen bent.
Fietsen gaat mij nu al weer goed af. Alleen wel bij het uitstappen een minuutje op de achterkant van het instapgat blijven zitten om duizeligheid te voorkomen.
Groeten,
Wim