maandag 17 oktober 2011

LEL 2012 met handicap

Muis met Huis
Onder ideale omstandigheden werd de LEL 2011 gehouden.  Steeds meer over en onderkapte velomobielen deden er mee. Door de zon en de warmte in de velomobiel liepen er al gauw rijders in een Adams kostuum rond.  Verkeersdeelnemers die langs reden keken dan ook hun ogen uit. (of het moest om de bonte stoet gekleurde velomobielen zijn. Er werden weer snelle tijden gereden en Daniel Fenn met 60 km/u was de uiteindelijke winnaar.
Toch de oude garde deed het ook niet verkeerd en “Ome Wim” c,q  Wim 1 (Schermer) zette een zeer knappe tijd neer en reed met een gem. van 53,6 km/h. Bij sommige tijdritten wordt een handicap (soort fiets en leeftijd bonificatiesysteem)  in gevoerd. Hierdoor maken de oudere deelnemers en open liggers meer kans op een hogere klassering. (het is het proberen waard J . Wim 1 zou dan zeker zijn naam waar kunnen maken.


 Zelf deed ik een uur over de afstand wat ongeveer neer komt op ongeveer 52 km per uur. Helaas kon ik niet bij de einduitslag aanwezig zijn. DE NH velomobielen stoet moest nog een eind rijden en alle NH velomobielen konden nu voor donker thuis zijn.
Op naar de wintercompetitie en hoop dat de mooie baan in Apeldoorn er ook bij zit?
Onmisbaar Gerard's tydwaarneming 
Foto van Pe (questie-van-tijd.blogspot.com)Geen opmerkingen: