zaterdag 15 augustus 2009

1 jaar Quest 254

Het is snel gegaan. Quest 254 is nu 1 jaar oud en heb er veel nieuwe ervaringen mee opgedaan. Het is nog steeds mijn beste fiets die ik de afgelopen "50" jaar heb gekocht en had dat veel eerder moeten doen. Een velomobiel(Quest) is niet goedkoop maar je krijgt er veel voor terug. Lange toertochten worden weer relaxed gereden. In wedstrijden met andere soorten fietsen, fiets je weer voor aan. En de kennissenkring aardig uitgebreid met velomobielrijders & liggers. Heb een kleine compilatie gemaakt die ook op LINK YOUTUBE is te zien.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum... zelf ben ik (nog) geen VM rijder. M'n Sinner Mango+ komt als het goed is binnenkort. Ik sta momenteel 37e op de lijst.

marcel beekmans ( beekie ) zei

leuk filmje heb je gemaakt joh!! ben het met je eens hoor... ook ik had de ligfiets wel 10 jaar eerder willen ontdekken! wat een genot!!:D

groetjes Marcel Beekmans (quest131 )

Cees zei

Heb je stukje over een rondje noordzee via Noorwegen gelezen. Wil dit zelf ook een keer doen.(waarschijnlijk ook 2010) Laatst sprak ik met Frank Dekker, die hier over ook ideeen had. (rondje Noordkaap) mvg Cees

Pé Koomen zei

Geweldig Cees, en dat allemaal na alleen maar even "proefzitten" in mijn Quest hier achter het huis, ik heb met genoegen zitten kijken en luisteren naar wat je hier bij elkaar heb "gefabriceerd", prachtig.

gr.Pé