maandag 1 juni 2009

Rondje IJsselmeer 225 Km.

Kees van Hattum had een oproep geplaatst voor een rondje Zuiderzee met de pinksterdagen. Dit leek mij ook wel wat, echter de planning van Kees was : om deze in meer dan 2 dagen te rijden . Helaas kwam dit voor mij niet uit en werd het voor mij een rondje IJsselmeer. Om 08:00 uur in de ochtend weg en het IJsselmeer rechts houden. Leek mij niet zo moeilijk en had de GPS in een tas gelegd om zo later de route te bekijken. Toch reed ik 1 keer verkeerd (bij Makkum kwam daar op het eiland) en was het in Lelystad weer zoeken naar fietspaden, om bij de dijk Lelystad-Enkhuizen te komen. Nabij Enkhuizen kwam ik Michal Zonneveld tegen in zijn Quest. Hij had een paar weken terug deze ronde gereden. Zag op zijn Blog dat hij op sommige gedeeltes anders had gereden maar hij kwam ook op 225 Km. Uit.
De gehele dag stond er een stevige wind en heb aan de Quest wel gemerkt dat met de schuimkap erop, Ik minder last had van de rukwinden. Dit reed toch prettiger en de warmte viel mee. Met rust pauzes was het iets meer dan 8 uur rijden.

1 opmerking:

marcel beekmans ( beekie ) zei

goed bezig joh!!!! met windje heb je zekr goeie vaart er in denk... ik kwam gisteren terug uit ensyike ff naast geldermalsem... langs het adam Rijnkanaal... paal wind tegen.. nou dagt dat ik dood ging man zo moe werd ik er van;p halfe wegen kwam er een blauwe quest tegemoet laagvliegend rich Utrecht.. maare goed bezig hoor!!