dinsdag 11 maart 2008

Eerste Stap testrit Mango & Quest

Vandaag ben ik In Dronten geweest om de Mango en de Quest uit te proberen. En daar zit toch wel verschil in hoor! Met de Mango is niets mis, rijd strak door de bochten en fietst goed, echter mijn lengte in combinatie met mijn schouder breedte heb ik in de Quest meer ruimte en kan ik daar mijn armen beter kwijt... over de snelheid van de quest is al veel geschreven en echt het klopt, maakt ook wat minder geluid. Echter heeft wel meer stuurbeperking dan de Mango. Vandaag heb ik de eerste stap gezet en de quest besteld. Wanneer hij geleverd wordt is nog moeilijk in te schatten maar het zal rond/over 3 jaar zijn (schatting Ymte) . En dat valt mij eigelijk mee (dit komt toch uit de eerste hand) Want op de vele sites spreken ze over 4 of 5 jaar.De eerste keer dat ik bij Pe Koomen in zijn Quest zat had ik hem gelijk moeten bestellen, (ik had gelijk voor de Mercedus moeten gaan)... maar ja... de wijsheid komt met de jaren en Pe is ook iets ouder ;-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,

Ik begrijp dit bericht op dit blog niet helemaal, want u heeft op 6/6/06 al een Quest besteld en die wordt 07/08 afgeleverd als nr. 256.
Op 11/03/08 heeft u weer een Quest besteld.
Vanwaar dan deze "zoektocht" op dit blog?
Uit uw tekst maakt ik op dat u nog heel lang op een Quest moet wachten, maar u heeft dus 2 jaar geleden al een Quest besteld en die wordt over een maand al afgeleverd.
Of bent u er op de één of andere manier tussen gekomen?

Cees zei

Je kan het uit de berichten halen
maar zal binnenkort een nieuwe schrijven.

Anoniem zei

Sorry, ik heb alle berichten gelezen mar ik begrijp niet wat u bedoelt of waar het dan moet staan.