zaterdag 24 augustus 2019

Begeleiding Arnold (met velomobiel) na onderhoud.


Vandaag Arnold begeleid, samen met George van Dronten naar NH.
Vroeger deden we dit bij elke nieuwe velomobiel die richting  NH verkaste, toen nog onder leiding van Kees van Hattem. Dit is een beetje in het verval geraakt maar… bij fietsmaten en groot onderhoud kan er "nieuw leven" worden in geblazen.
...En er is genoeg te zien bij velomobiel,nl
Er moest heel wat gebeuren aan de rode velomobiel van “Stokkeltje” en toen ik samen met George in Dronten arriveerde stond Arnold nog druk zijn fiets uit te poetsen.
Achmed uit Denemarken was er ook (die bijzonder goed Nederlands praatte) en die hebben we nog geholpen om 2 velo’s in zijn bus te tillen.
Hierna met zijn drieën richting NH, voor opgang van de Dijk … had Arnold een losse cranck en uiteraard hadden we niet de juiste imbussleutel.. maar na wat geïmproviseer, met een inbus verdikt met plakband kon Arnold hem toch iets vaster krijgen.

En konden we de dijk over.. wat opviel was het aantal mensen wat de borden negeerde (gevaarlijk drijfzand) en dat er nog aardig wat zand op het fietspad lag..
Maar ook daar kwamen we weer overheen… het was een vrij “warme “ rit en weer mooi 190 km. gefietst.
Mannen bedankt voor de rit..

1 opmerking:

Mick zei

Jammer dat service en garantie niet 1 en hetzelfde ding zin hé ? :-)
Het blijft een raadselachtig fenomeen voor me: Waarom (in dit geval) drie mensen hun vrije tijd steken in het voorkomen van iets zelf hoeven doen van één van hen...