zondag 4 mei 2014

Garmin GPS aangepast.


Dit weekend de houder van mijn Garmin edge 800 aangepast. Normaal zit  deze boven de bidon houder.
Echter de signalen van buitenaf zijn soms slecht te ontvangen door het Carbon van de quest.
Hierdoor ben ik soms hele stukken kwijt van mij gereden track of kan ik de ingestelde track niet goed volgen.
Door wat aanpassingen te maken kan ik nu deze GPS op meerdere plaatsen vastzetten. Ook de accu extender kan ik op meerdere plaatsen bevestigen.
Helaas overleed na mijn laatste testrit de aan/uit knop . Nu kan ik hem met mijn accu extender aanzetten en uit gaat hij na een tijdje vanzelf … maar dat werkt niet optimaal. Op internet blijkt dat deze storing wel vaker voorkomt bij dit type.

Dus morgen de service afdeling van Garmin bellen en vragen hoe lang de reparatie duurt. Wil hem wel graag voor cycle vision terug.
Hier soms slecht ontvangst!

5 opmerkingen:

George Q496 zei

Cees
Waarom niet gewoon op je stuur .of heb je altijd je deksel er op .

Wim Schermer zei

Ik heb mijn Garmin Oregon en Montana op mijn stuur. Onder de carbon racekap altijd een prima ontvangst.

Cees zei

Mijn armen steunen op het stuur waardoor de gps in de weg zit. Aan de zijkant van de quest matig ontvangst. onder de kap is inderdaad beter. Mvg Cees

Adri Manhave zei

Hallo Cees,

Leuke sticker heb je in je fiets! Ik heb er gelukkig nog steeds geen last van, en geniet nog steeds van de "bukker", gewoon leuk als afwisseling.
In Nederland gebruikte ik als afwisseling met het fietsen regelmatig mijn skeelers, dat durf ik hier niet met die hellingen, die 5 wielers remmen wat slecht.......:-))

Groeten, Adri.

Cees zei

Dag Adri, Voor de afwisseling heb ik een andere sport, omdat ik (heel) vaak fiets.. is er niets mis met de onderkant van het lichaam :) voor het bovenste gedeelte... volleybal ik in de winter en zomers roeien we hier. Hierdoor blijven de spieren over het gehele lichaam in conditie :) Groet cees