dinsdag 13 april 2010

TEKOOP 26"QUEST nr. 254 (is verkocht)


Het heeft even geduurd maar Quest 254 is tekoop. Quest 254 is ruim 1 ½ jaar oud en is een solide, snelle en mooie velomobiel. Laatste wintercompetitie nog 2e in Alkmaar (ben zelf al met pensioen : ). Ten opzichte van een gewone standaard quest heeft deze een extra verstevigde rug en voorkap & neus. Een soepele voorschakeling van 2 voorbladen (57 -48) waardoor deze ruim en niet te krap schakelt. een verstevigde achterbrug. Uitgerust met een sirene-claxon (105Db) waardoor deze van grote afstand al hoorbaar is. Voor meer zichtbaarheid is een reflector striping aangebracht. De pedalen zijn SPD- dubbelzijdig zodat zonder te kijken kan worden ingeklikt. Durano voorbanden (snelste band), Achter kojak voor grip en comfort rijden. Klittenband schuimdeksel is voorzien van trekband voor het gemakkelijk en snel openen. Spiegels zijn voorzien van reflectoren (zichtbaarheid) en plaatjes om het schuimdeksel beter op de quest te houden. Verder 2e spiegel & knipperlicht installatie.
Quest 254 is direct beschikbaar en kan terplekke op maat worden gesteld en bij u thuis (NL) worden afgeleverd. Quest 254 is inmiddels verkocht!
Reacties op Email: quest254@live.nl

3 opmerkingen:

marcel beekmans ( beekie ) zei

er schijnt nog een hippoQuest rond te rijden, wim zag gisteren een rijden geloof ik, was volgens hem niet en van jou'n fietsen ofzo...

Anoniem zei

Is dit aanbod nog actueel ? In dat geval ben ik geinteresseerd.

Cees zei

Quest is nog tekoop, echter vanaf 14 juni kan ik weer reageren. Mvg Cees