dinsdag 22 september 2009

Dam tot dam fietsClassic (snot voor de ogen)

Ben wat een keren door de ij-Tunnel gereden met de auto. Dit wilde ik graag ook een keer met de Quest fietsen. Het was vroeg op, om 06:30 uur met de Quest in de auto, richting Amsterdam gereden. In Amsterdam-noord geparkeerd, Met de pont en via het Rokin naar de Dam gereden. De organisatie was perfect route goed aangegeven. Alleen het is wel wennen om met veel Bukkers een tourtocht te rijden. Ik ben achter de snelste groep aangereden en die veegde aardig wat andere bukkers op, die op hun laatste krachten meereden. moesten lossen en hun neus leeg bliezen vaak rakelings langs me heen. Ik hield later wat meer afstand en dat ging beter. Veel opmerkingen van hun gehad en moest erg opletten dat ze niet mijn Quest naar binnen reden. Is mij uit eindelijk niet helemaal gelukt en kwam niet krasvrij aan het einde. Zal allemaal wel goed komen maar een volgende tourtocht rijden met zoveel bukkers? … dat weet ik nog niet.
Hierbij de link naar de video damtotdam Classic 2009.

4 opmerkingen:

marcel beekmans ( beekie ) zei

chek deze foto es:P

http://www.sportplaat.nl/catalog/product_info.php?cPath=683_684_686_716&products_id=124408

ben jij tog?:P

kees van hattem zei

Beste. Wim heeft zich ook nog al eens met grote groepen bukkers willen meten,o.a met de G Kneteman rit, en het werd net geen slaande ruzie. 25 okt kun je je weer met gelijken meten. Tot in Harlingen. Groeten Kees.

Gerrit zei

Ik heb samen met marcel de 100km gelegen en geen last gehad van neusspuiters , veel bukkers ingehaald maar ook vaak voorbij gegaan , vond het een leuke en mooie rit goed uitgepijld net als de ronde van noord holland.

Mick zei

Die dag ben ik met m'n faw naar 't noorden gereden om 'n soldeerflesje op te halen. En kwam veel racedietsers tegen met enkele liggers daartussen. Ik meende zelfs Gerrit te herkennen op het andere fietspad op de Zeeburgerbrug.
Prima, maar omdat het rechterfietspad van de Schellingwoudebrug rechts was afgesloten moest ik dus de meute racefietsers frontaal tegemoetrijden, ingeklemd tussen de hekwerken van de brug!
Voor 't eerst dat ik zelfs in m'n boegvlaggetje alleen nog geen vertrouwen genoeg had en me de keel uit m'n strot heb staan schreeuwen uit angst voor een aanrijding...